Undervisning

UNDERVISNING

Vi tilbyder kvalificeret undervisning af børn og voksne i alle aldre ved ridelærer Henriette Lomholt. Undervisningen foregår i ridehallen, således at den ikke afhænger af vejr og vind.

På ponyholdene vil børnene bl.a. lære at omgås ponyerne i stalden, at strigle og sadle op, og selvfølgelig at ride. Der lægges vægt på, at børnene skal have en god oplevelse, men samtidig også lære at omgås levende dyr med respekt. Fra tid til anden vil der være specielle arrangementer for de små.

For de lidt ældre er der mulighed for både dressur- og springundervisning på forskellige niveauer lige fra nybegyndere til seriøse konkurrenceryttere. Man er selvfølgelig også velkommen til at medbring egen hest eller pony til undervisningen.

Foderpart

Når eleven har opnået en vis kunnen indenfor ridning samt pasning og pleje af hesten, så vil der være mulighed for at få en foderpart i en af rideskolens heste eller ponyer. 


Leje af hest 

Når eleven har opnået et passende niveau idenfor ridning, er det også muligt at leje en af elevponyerne på timebasis fx i forbindelse med weekender og ferier. 

ELEV HESTE